مشکلات مدارس غیر دولتی در جلسهای باحضور رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و نماینده شورای اسلامی شیراز در شورای آموزش وپرورش شهرستان و استان بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر شیراز، «سیدعبدالرزاق موسوی» گفت: آموزش و پرورش مسئول تربیت فرزندان است تا آنها بتوانند به عنوان شهروند درجامعه نقش افرینی کنند.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه، امورحقوقی و املاک شورا افزود: معلمان باید در راستای گسترش فرهنگ شهروندی در بین دانش آموزان تلاش کنند زیرا با تحقق این مهم هزینهی اداره شهر کاهش مییابد.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری شهرداری و اموزش و پرورش خاطر نشان کرد: با این همراهی آرامش مردم و توسعه شهر تحقق مییابد.
نماینده شورای اسلامی شهر شیراز در شورای آموزش و پرورش شهرستان و استان ادامه داد: مقرر شد کارگروه و کمیتهای متشکل از شهرداری، نماینده مدارس غیر انتفاعی و نماینده نوسازی به بررسی مشکلات مدارس غیر دولتی در زمینه تغییر کاربری و هم چنین تابلوهای سطح شهر در مدت یک هفته بپردازد و نتیجه حاصله را به ارائه دهد.هم چنین کمیتهای مرکب از نمایندگان دستگاههای مذکور سایر مسائل و همکاری را بررسی و ارائه کنند.